Etusivu » Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pohjanmaa Chapter Finlandin ry. jäseneksi voi liittyä jokainen, jolla on HARLEY-DAVIDSON tai BUELL moottoripyörä, ja joka on H.O.G:n jäsen.  H.O.G. Pohjanmaa Chapter Finland ry. on H.O.G.:n eli HARLEY OWNER GROUP:n  alaosasto, johon liitytään erikseen, ja joka perii oman jäsenmaksunsa! . H.O.G. edellyttää, että kaikilla Chapterin jäsenillä on myös H.O.G.:n jäsenyys. Alhaalta löytyvät linkit sekä Pohjanmaa Chapterin että H.O.G.:n liittymislomakkeisiin.

Chapterin päämääränä on turvallinen ajaminen ja hauska yhdessäolo samanhenkisessä porukassa. Chapteri järjestää yhteisiä ajoretkiä ja tapahtumia H-D -hengessä. Osallistumme myös yhdessä ja erikseen kansallisiin ja kansainvälisiin ralleihin ja tapahtumiin, joita H.O.G. ja sen jäsenkerhot järjestävät, voi sanoa, ympäri maailmaa.

H.O.G.:n jäsenenä saat myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvaän THE ENTHUSIAST -lehden, jossa on mm. matkakertomuksia ja paljon muuta harrastukseen liittyvää maailmanlaajuisesti. Lisäksi saat vuosittaiset pinssit ja Eagle patch merkin sekä mm. Touring Handbookin eli Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka karttakirjan.

H.O.G:n ja Chapterin jäsenenä saat myös alennuksia mm, RENGASTIEN AUTOTARVIKE OY, KULTASEPPÄ HANHINIEMI OY,  tarvike- ja vaateostoksista MOTO-SEINÄJOELTA.

Lisäksi SMOTOn edut, hotellit, laivat, ym. chapterin ja H.O.G.n jäsenyyden maksaneille .


Tule mukaan Pohjanmaa Chapter Finlandin toimintaan. Saat hauskaa ja välitöntä seuraa ja mahdollisuuden toimia yhteisen harrastuksen parissa.

Liittyminen ja maksut

H.O.G Pohjanmaa Chapterin Finland ry.

jäsenmaksu vuodelle 2024 on 25 €                              Tili: IBAN FI30 5077 0220 0385 71                    

 

Tarkemmat tiedot maksamisesta ja liittymisestä jäsenlomakkeessa. Täytettyäsi lomakkeen ja maksettuasi maksut olet oikeutettu käyttämään jäsentunnuksiamme ja tulemaan heti seuraavaan tilaisuuteemme.  

H.O.G. jäsenyys 2024, täysjäsen 78€,  Lifetime 755€,

Associate eli perhejäsen 1vuosi 43€, Lifetime 405€                                                               (associate member tarvitsee Full tai Life memberin jäsennumeron liityäkseen)                                                            
 

Lomakkeet

Pohjanmaa Chapter jäsenlomake

H.O.G. liittymislomake

TÄYTTÄESSÄSI KANSAINVÄLISTÄ JÄSENLOMAKETTA, HD/BUELL VIN ON PYÖRÄN RUNGON/VALMISTENRO, LÄHETTÄESSÄSI MAKSUA ÄLÄ TUPLA KLIKKAA!!!

Mikäli sinulla on ongelmia, esim. H.O.G:n lomakkeen täyttämisessä/maksamisessa, ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin, joko emaililla tai soittamalla, niin neuvomme asiassa!

Yhteystiedot

Moto-Seinäjoki Oy, Pohjanmaa Chapter Finland ry.
Lieskatie 2, 60510 Hyllykallio
Puh. 020 793 9855