Etusivu » Tapahtumat » Matkakertomukset » Kokkolan alueella tapahtuu kesäkuussa

Kokkolan alueella tapahtuu kesäkuussa

6.4.2009 - Kokkolan alueella tapahtuu kesäkuussa (6.4.2009-1.1.2011)

Harley-Davidson Day of Kokkola

Perinteikkäät Harley-Davidson -merkkipyörät valtaavat Kokkolan keskustan 6.6. klo 10-15. Mukaan on kutsuttu 1700 harrikan omistaa ja haltijaa henkilökohtaisesti. Vaikka päivä on nimetty Harley-Davidson Day of Kokkolaksi, niin tapahtuma ei kuitenkaan rajoitu pelkästään harrikoihin, vaan kaikki moottoripyörät ovat tasapuolisesti tervetulleita tasapuolisesti tapahtumaan.

Keskustan ajojärjestelyt

Idea olisi, että kaikki moottoripyörät ryhmittyvät Tehtaankadulle, Anvian eteen ja Rantakadulle ydinkeskustaan. Ajo siis Pitkänsillankadulta paikalle. Ko. kadunpätkät on varattu ainoastaan moottoripyörille. Tilaisuuden jälkeen lähtö yhteislähtönä Himangalle Kokko-Treffeniin samasta paikasta klo 15.30.

Rock & Gospel musiikkia koko päivän

Tapahtuman tavoitteena on, että motoristit viihtyvät koko päivän alueella ja nauttivat hyvästä musiikista, ravintoloiden tarjoamista hyvistä ruuista ja miksei sitä voisi tehdä samalla pieniä ostoksiakin alueen liikkeissä. Mukana musiikissa Pontus Back Vaasasta, Rokkipää Band Ylihärmästä, Gospel Riders Band Botnia, Bluuster Seinäjoelta ja Déjà  Vu Band Kokkolasta. Musiikki bändeillä on Rock / Blues / Gospel -linjaa.

Tapahtuman aikana tapahtuu muutakin

Tapahtuman aikana alueella myös yhdistysten tori, jossa on mahdollista tutustua monenlaiseen yhdistystoimintaan. Myös Roosin-talon markkinat löytyy museopihasta, jossa myös Kokkolan uusi Tervaporvari julkistetaan päivän aikana. Joten nähtävää ja kokemista siis riittää, niin motoristeille kuin yleisöllekin. Tervetuloa mukaan!

Reijo Ruotsalainen
editor

Yhteystiedot

Moto-Seinäjoki Oy, Pohjanmaa Chapter Finland ry.
Lieskatie 2, 60510 Hyllykallio
Puh. 020 793 9855